Klassieke Spaghetti


Vandaag stond er spaghetti op menu met een tomatensausje en gehakt. Wegens gebrek aan een tuin, veel “verse” tomaten en tijd, namen we een blik tomaten van Elvea (800g).

Spaghetti koken we in een grote pot waar we dan een vergiet kunnen inzetten, zulke potten zijn te koop elke kookwinkel. Het handige is dat je deze pot dan ook gewoon op tafel kan zetten. Dit soort groot vergiet zit in de kom:

Bereidingswijze:

Kook de spaghetti en verwarm terwijl de tomaatjes in een kommetje. Bak ondertussen ook 450g gehakt (geplet met een vork tot je kleine stukjes hebt). Voeg bij de tomaten een beetje oregano, spaghettikruiden, chilipoeder, provençaalse kruiden en wat peper en zout. Laat dit geheel goed sudderen zodat de kruiden goed worden opgenomen.

Na een kleine 15 minuten is alles klaar! Snelkoken op vrijdag kan er wel eens af🙂

Serveren met een beetje kaas en goed glaasje wijn!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: