Wentelteefjes oftewel Gewonnen Brood


wentel4.jpg

Oftewel Bakkeboos (gebakken boterhammen) zoals wij hier thuis zeggen!

Eenvoudig om maken en snel klaar!

Bereidingswijze:

1 brood (het handigste is een carré)

3 eieren

melk

olie

Klop de (volledige) eieren tot 1 geheel en voeg er melk aan toe tot je wat volume hebt om er een boterham in onder te dompelen. Dompel in dit mengsel een aantal boterhammen onder zodat de hele boterham goed bedekt is.

wentel1.jpg

wentel2.jpg

Doe wat olie in een pan en verwarm, bak vervolgens de sneetje langs beide kanten goudbruin:

wentel3.jpg

Te serveren met wat suiker (bruine suiker, bloemsuiker, … ) of stroop. Ik eet ze het liefst met een laagje bloemsuiker waarover ik een citroen uitknijp, ook lekker op pannekoeken trouwens (zie eerste foto)!

Smakelijk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: