Spaghetti met Chorizo, Spekreepjes en Gehakt


spag2.jpg

Vandaag aten we spaghetti op eigen wijze, à l’improviste!

Bereidingswijze:

100g spekreepjes

50g chorizo (zacht of pikant)

300g gemengd gehakt

spaghetti

gemalen kaas (Emmentaal of andere naar keuze)

tomaat in blokjes 800g

Kruiden: peper&zout, cayennepeper, chilipoeder, provençaalse kruiden, oregano

We zetten eerst het water op voor de spaghetti en laten de spaghetti koken. Op hetzelfde moment doen we de tomatenblokjes in een kom, voegen al de kruiden toe en laten het geheel op een zacht vuurtje sudderen.

Ondertussen bakken we de spekreepjes. Als deze goed gebakken zijn, leggen we ze op een bordje. Daarna bakken we de chorizo (zelfde ritueel) en daarna het gehakt (met een vork pletten). Als het gehakt goed is gebakken voegen we terug de spekreepjes en chorizo stukjes toe en laten het geheel nog even opwarmen.

spag1.jpg

Als al het vlees gebakken is, zijn de tomatensaus en spaghetti klaar en kunnen we serveren (zie bovenste foto)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: