Witloof (rauw)


 

witloof.jpg

De tijd van het witloof is weer aangebroken. Rauw witloof is uiteraard niet moeilijk om klaar te maken, maar het is wel lekker!

Bereidingswijze:

– kroppen witloof voor 2 personen

– een goed handvol blaadjes veldsla (muizenoren zoals wij wel eens zeggen)

– mayonaise

Maak het witloof schoon. Snij het in twee en snij aan de onderkant het harde stukje eruit. Snij dan in dunne plakjes.
Maak de veldsla schoon en versnijd de blaadjes ook.
Meng het versneden witloof en de veldsla en serveer bv met een biefstuk!
(op je bord een beetje mayo eronder mengen en smakelijk!)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: