Witloof (gestoofd)


witloof-gestoofd4.jpg


Vandaag de resterende witloofkroppen opgegeten, ditmaal gestoofd!

Bereidingswijze:

– witloof voor 2

– boter

– peper&zout

– citroen

– suiker

Snijd het witloof iets grover dan voor wanneer je het rauw snijd. Doe in een steelpan wat boter. Als de boter gesmolten is, voeg je er het witloof bij.Laat een 10-tal minuutjes sudderen op een zacht vuurtje en voeg dan de peper&zout, suiker en het sap van een kleine halve citroen erbij. Van deze ingrediënten doe je er natuurlijk zo veel bij als je zelf wenst!

Laat dit geheel nog 10 minuten sudderen en klaar is kees.

Smakelijk gezond!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: