Speculaastaart


speculaastaart.jpg

Vrijdag hield ik een Tupperware demonstratie in ons appartementje en mijn goede vriendin (alsook demonstratrice bij Tupperware) maakte in een wip een lekkere speculaastaart/speculoostaart!

Zeer eenvoudig te bereiden en zeer lekker!

Bereidingswijze:

– 250g zelfrijzende bloem

– 250g donkere kandijsuiker

– 200g bakboter

– 3 eieren

– 1,5 theelepels kaneel

Maak de boter mals (niet te mals) en roer er de suiker en de eieren onder. Daarna voeg je de bloem (waaronder de kaneel reeds vermengd is) toe.

Vul je taartvorm en plaats hem in de oven gedurende een half uur op 180° of in een combi oven op 200° (best voor 40 minuten dan).

Lekker op een namiddagje met een tasje thee of koffie!

2 responses to this post.

  1. Posted by Melissa on 24 november 2011 at 16:03

    In het recept is geen speculaas vermeld?

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: