Preistoemp/-puree


preistoemp2.jpg

Ik had nog een pakje ingevroren prei liggen (als wintervoorraad meegekregen van onze vriendelijke hofleveranciers) en besloot dus maar preistoemp met fishsticks te maken!
(veel prei en minder patatjes)
Bereidingswijze:

– prei voor 2 personen

– patatjes om voor twee personen puree te maken

– peper&zout

– nootmuskaat

Stoom de prei tot hij goed gaar is en laat ondertussen je patatjes ook gaar koken. Giet de patatjes af en voeg er peper&zout en nootmuskaat bij. Pureer dit geheel en voeg daarna de prei toe (die ondertussen ook goed gaar is). Pureer dit geheel nog even en klaar is kees!

Makkelijk en lekker!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: