Champignons


champignons.jpg


Vandaag aten we nog de overschot van met Nieuwjaar, zoals onder andere deze champignons.

Bereidingswijze:

– champignons voor 2 personen (200g)

– peper&zout + nootmuskaat

– peterselie

– sap van 1 citroen

– ajuin

– bakboter

Kuis de champignons en snij ze in fijne schijfjes.
Snij een ajuintje fijn en bak dit bruin in een pan. Voeg daarna peper&zout, het nootmuskaat en de champignonschijfjes toe.
Laat even bakken gedurende een 3-tal minuten. Wanneer de schijfjes wat aangebakken zijn, giet je het citroensap er mooi over, laat dan nog even bakken onder deksel gedurende een kwartiertje.
Voeg tijdens de laatste 5 minuutjes wat peterselie toe.

Smakelijk!

One response to this post.

  1. […] – 2 mignonnettes – 250g champignons (100g nodig voor de saus en de overschot wordt gebakken) – 10 augurken (fijngesneden) – 10 uitjes – 1,5 dl room – 1,5 dl jupiler – het sap en één vierde […]

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: