Erwtjes met gebakken patatjes en kalfssnede


 

erwtpatatvlees.jpg


Vandaag stond erwtjes met gebakken patatjes en kalfssnede op het menu.

Bereidingswijze:

– 1 ajuintje

– 250g kalfssnede

– peper&zout en nootmuskaat

– gekookte patatjes (zoveel je zelf wenst)

– erwtjes voor 2 (diepvries)

– olijfolie

– fama

Bak het vlees mooi bruin in de fama met wat peper en zout.

Snij de helft een ajuintje fijn en bak dit bruin in een grote pan (in de olijfolie). Snij de patatjes in schijfjes en doe ze bij de fijn gesneden ajuin. Bak de schijfjes patat mooi tot ze mooi bruin zien.

Snij de andere helft van de ajuin fijn en bak bruin in wat fama. Doe er dan peper&zout en nootmuskaat bij. Vul de bodem van je kom met water en voeg er de erwtjes bij. Laat dit gedurende een 20 minuutjes onder deksel sudderen.

Leg alles samen op een bord en eet smakelijk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: