Kippenblokjes met (wilde) rijst en currysaus


Vandaag maakte ik currysaus met kip en wilde rijst.Bereidingswijze:

Zelfde eigenlijk als de witte saus (zie witte kool (warm)), maar op het moment dat je de bloem erbij doet moet je er ook het currypoeder bijdoen (zie wel dat je iet of wat straf currypoeder erbij doet, ik had veel te milde gebruikt!).

Serveer met (wilde)rijst, te bereiden volgens de aanwijzingen.
Ik sneed de kip in kleine blokjes en bakte ze mooi bruin aan. We namen ook verse ananas en sneden deze eveneens in kleine blokjes.
De kippen- en ananasblokjes deed ik dan bij in de currysaus en klaar is kees!

Eenvoudig, maar lekker!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: