Spaghetti met salami en paprika


Vanavond aten we nog eens pasta. Dit gerecht maakte ik al eens klaar voordat ik met deze blog startte. Hoog tijd om jullie te laten kennis maken met die lekkere recept!

Bereidingswijze:

– olijfolie

– 1 grote uit

– 2 tenen knoflook

– 150g chorizo in reepjes

– 2 grote rode paprikas in kleine reepjes

– 800g gepelde tomaten uit blik

– 1,25dl droge witte wijn

– 500g spathetti/tagliatelle

– 100g gerookte spekblokjes

Verhit de olie in een grote pan. Fruit de ui, knoflook, salami en spekreepjes gedurende 5 min. Voeg de paprika daarna toe en laat het geheel afgedekt 5 min sudderen.
Voeg de tomaten en de wijn toe en breng het geheel aan de kook. Zet dan op een laag vuurtje en laat afgedekt 15 min sudderen. Haal daarna het deksel van de pan en laat nog eens 15 min sudderen tot de saus de gewenst dikte heeft. Voeg peper en zout to naar smaak.

Bereid ondertussen je spaghetti/tagliatelle.Eenvoudig maar toch lekker🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: