Cake (groot) met geconfijt fruit


Cake voor 8 personen.

Bereidingswijze:

– 150g geconfijt fruit

– 175g boter

– 125g suiker

– snuifje zout

– 3 dikke eieren

– 250g zelfrijzende bloem

Maak de boter zacht en voeg geleidelijk de suiker toe. Klop dit mengsel goed op en voeg het snuifje zout toe. Doe de eieren erbij, eens de eieren er goed zijn onder gemengd voeg je geleidelijk de bloem toe.
Tenslotte voeg je het geconfijt fruit toe.
Zet er bovenop de mooie rode krieken in (ben de naam even kwijt).

Doe het deeg in de cakevorm (vul de vorm voor 2/3e). Bak de cake een uur op 180°C hete lucht.

2 responses to this post.

  1. Mmm…lekker!

    Beantwoorden

  2. Posted by Janssens René on 25 september 2008 at 19:37

    Die kersen op de cake van boven heten “bigarraeus”
    en nogmaals smakelijk hé

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: