Boterham met radijzen en plattekaas


Het warme weer is weer voorbij, maar toch genoot ik er van met een lekkere boterham goed belegd met radijsjes en plattekaas!

Bereidingswijze:

– radijsjes (in schijfjes gesneden)

– plattekaas

– boterhammen

– peterselie

– pijpajuintjes (groene gedeelte in kleine stukjes gesneden)

– peper&zout

Smeer een laagje plattekaas op je boterham, verspreid daarover de schijfjes radijs. Besprenkel met peper en zout, peterselie en de stukjes pijpajuin.

Smaakt heerlijk bij warm weer!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: