Pasta met Zalm en Erwtjes


Wegens teveel week-activiteiten kom ik er eigenlijk niet meer toe om iets speciaals te maken op weekdagen. Wanneer het weekend is, snuffelt Meneer Allegaartje wel eens in zijn (onze, meer de mijne dan de zijne) kookboeken. Hij toverde namelijk dit gerechtje uit de potten en pannen.

Dit recept is voor 2 personen.

Bereidingswijze:
– tagliatelle voor 2 personen
– +- 250g gerookte zalm (in kleine stukjes gesneden)
– 3 eetlepels erwtjes (mogen diepgevrozen zijn)
– 1,5 dl room (light of zwaardere naar keuze)
– Parmezaankaas
– peper&zout

Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking. Giet hem af en doe er onmiddellijk de room door.
Voeg de stukjes zalm en de erwtjes eveneens toe en kruid goed met peper&zout.

Wanneer je de pasta op het bord schept, strooi je er wat geraspte Parmezaankaas over.

Smakelijk!

Je kan ook altijd nog wat afkruiden met paprikapoeder en/of cayennepeper.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: