Fijn snijden van vlees/vis


Als je kip koopt en wil deze in blokjes snijden, dan ziet het er meestal wel uit als een blokje of het lijkt er soms van ver wat op.
Als je bv carpaccio wil snijden van verse vis of vlees is die uiteraard onbegonnen werk om filterdunne sneetjes te snijden. De materie wiebelt constant heen en weer en mooi dun snijden lukt niet echt en het duurt ook een eeuwigheid!

Welnu, een kleine tip: bevrozen vlees of vis kan je zonder problemen in de vorm snijden die je wenst. Het blijft mooi had en dus blokjes of filterdunne sneetjes produceren met een vlijmscherp mes lukt eigenaardig goed!🙂

Hopelijk heb ik hiermee weer wat mensjes geholpen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: