Kookworkshop Deel II


Het was super tof! We waren in totaal met een 10-tal deelnemers aan de workshop. Het is een super sympathieke man die al je vragen beantwoord en zelf ook nog een extra woordje uitleg geeft. In groepjes maakten we de gerechten klaar.

We maakten ondermeer als voorgerecht rouget met veldsla en rabarberspijs en een sausje met Leffe. Als hoofdgerecht waren er kwartelfilets met pastinaakpuree, een lekker sausje op basis van honing er waren nog gebakken spekreepjes en aangebakken groentjes bij zoals wortel en raap. Het dessert verzorgden wij en dat waren beignets met kokosschilfers en Leffe met chocolademousse.

Iedereen likte duimen en vingers af en we leerden meteen ook de borden mooi dresseren! Uitleg over de verschillende producten werd ook gegeven.

Zeker een aanrader als je dit kan meepikken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: