Kerst!


Het huisje is gekuist, de pakjes liggen klaar, de inkopen voor het kerstdiner werden net in de koelkast gedropt. Een drukke dag vandaag, maar dat zal het plezier van morgen lonen!

Eerst gezellig voorbereidend kokkerellen en daarna ontvangen we de gasten met als hoogtepunt: de pakjes! (en natuurlijk ook ons hopelijk lekker kerstdiner :)).
De menu voor op de tafel te zetten moet nog gemaakt worden, maar hierbij alvast een kijkje wat er morgenavond gegeten en gesmuld zal worden!

Bubbels met versnaperingen

*

Hammousse met meloendressing en garnituur

*

Everzwijn met ui-sinaasappelconfijt begeleid door kruidige worteltjes en quenelles van mosterdpuree

*

Papillot van appel & jenever met ambachtelijk roomijs

*

Koffie of thee

Het klinkt allemaal heerlijk en het voorgerecht en het dessert heb ik al eens mogen proeven op de kokschool. Nog net even opzoeken hoelang twee stukken everzwijngebraad van +-600g in de oven moeten staan en we zijn vertrokken🙂.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: