Versnaperingen met Kerst


Kerst is voorbij, we hebben weer wat tijd om de blog aan te vullen. De onderstaande aperitiefhapjes maakten we klaar met kerst, maar zijn natuurlijk op andere feestelijkheden ook lekker!

Gandaham en walnoten met kruidenkaas:

Neem een sneetje gandaham en leg aan één uiteinde een bolletje kruidenkaas (zoals bv Bousin). Rol het sneetje op en duw er een prikkertje door.
Neem een walnoot, verwijder het harde omhulsel en breek de walnoot in twee. Doe op één helf een beetje kruidenkaas en plak de andere helft ertegenaan.

Simpel en snel klaar!

Witloofblad met garnaalsla, gevuld kersttomaatje met tonijnsla en een toastje met paté:

Neem een witloofstronk en trek de blaadjes eraf. Breng vooraan in het blaadje wat garnalensalade en leg er een stukje radijs op.
Hou een kersttomaatje omgekeerd en snij dan het hoedje eraf. Haal de pitjes en het middelste harde gedeelte eruit en vul het met tonijnsalade. Plaats het hoedje er weer op.
Bestrijk een toastje met wat paté en leg er een half augurkje of ajuinje op.

One response to this post.

  1. Ziet er heeeerlijk uit! Vooral de tomaatjes en garnalensalade met witlof klinkt erg lekker!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: