Laatst kregen we weer of andere vreemde of minder bekende knol toegestuurd vanuit het hoofdkantoor. Nuja, vorige keer maakte ik er al puree van, maar deze keer had ik daar geen zin in. Een andere bereiding dan maar! Verassend lekker en weer heel erg simpel 🙂
Dit recept is voor 2 personen.
Bereidingswijze:
– 2 pastinaken
– 1,5 el vloeibare honing
– peper&zout
– rozemarijn (gedroogd)
– arachideolie
Maak de pastinaken schoon met behulp van een dunschiller. Snij ze daarna in dunne reepjes en kook deze reepjes gaar in wat water. Dit duurt minstens een goed half uur.
Bak de reepjes daarna in de olie in een pan tot ze langs alle zijden mooi bruin zijn en voegd wat peper&zout toe. Verwijder indien nodig de overtollige olie uit de pan, voeg de honing toe en roer goed om. Bestrooi daarna met wat rozemarijn.
Lekker met een patatje en vis of vlees.