Hapje met Geitenkaas en Spekreepjes


Hier zijn we weer, na even weggeweest te zijn!

Deze zijn leuk voor bij de apéritief.

Bereidingswijze:
– 2 vierkantjes bladerdeeg
– geitenkaas
– spekreepjes
– rozemarijn of tijm
– vloeibare honing
– een leuk uitsteekvormpje

Steek het bladerdeeg uit met de uitsteekvorm. Leg er wat geitenkaas op en reeds halfgebakken spekreepjes. Bedruppel met wat vloeibare honing en strooi er wat tijm over.

Laat bakken in een voorverwarmde oven zoals op de verpakking van het bladerdeeg beschreven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: