Pechcadet


Leuk voor als je volk ontvangt en eens een niet alledaagse apéritief wilt schenken.

Dit recept is voor 4 glazen.

Bereidingswijze:
– 1 dl vers citroensap door de zeef gehaald zodat het pulp eruit is
– 1,6 dl gekoelde perziklikeur
– 2 dl gekoelde witte wijn (bij voorkeur muscadetwijn)

Doe alle ingrediënten in een shaker en meng ze goed.

Je kan eventueel de randen van de glazen even in citroensap doppen en dan in kristalsuiker zodat je een mooi gesuikerd randje op je glas krijgt.
Dit is een extraatje om mee uit te pakken als je volk hebt🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: