Spirelli met Pesto, Zongedroogde tomaten en Feta


Weer eens lekker simpel en toch weer lekker🙂. Het oorspronkelijk origineel at ik op restaurant en ik vond het dus het proberen waard!

Dit recept is voor 2 personen.

Bereidingswijze:
– spirelli voor 2 personen
– 1 potje groene pesto
– half zongedroogde tomaatjes (snij de partjes in 3 stukken)
– fetablokjes
– 100g spekreepjes

Kook de spirelli gaar. Bak de spekreepjes wat aan.

Doe de gaar gekookte sprirelli in een kom, meng er +- 3 el pesto onder. Voeg er een handvol partjes van de tomaat aan toe of zoveel naar wens. Hetzelfde geldt voor de fetablokjes. Meng er uiteindelijk de spekreepjes onder.

Smakelijk🙂

Voor de vegetariërs onder ons: laat het spek weg🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: