Spinaziecoulis


Verse groentjes, verse ideeën. Eens iets proberen is altijd de moeite🙂

Bereidingswijze:
– 350g verse spinazie
– 250 ml room
– peper&zout
– nootmuskaat
– verse look of lookpoeder
– provençaalse peper

Kuis de spinazie en stoof hem gaar. Laat het vocht goed wegvloeien. Voeg de room toe en mix tot een glad geheel. Breng op smaak met alle vermelde kruiden en eventueel nog wat cayennepeper.

Voila, meer is het eigenlijk niet en smaakt uitstekend bij een goed gebakken stukje vis. Of kan ook dienen als een soort garnering op een andere schotel.

Let er vooral goed op dat je voldoende kruiden toevoegt!

Zoals je kan zien is het al voor een redelijke portie. Ik heb dan ook een aantal kleine potjes ingevrozen, leuk voor als je gasten hebt en je hoeft het op dat moment maar te laten ontdooien en wat op te warmen🙂

One response to this post.

  1. […] – een 325 à 375 ml spinaziecoulis – 200 g spekblokjes – tagliatelle voor twee personen – 4 grote soeplepels pijnboompitten – geraspte […]

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: