Chocoladecake met Kersen


Verse kersen, zin om te bakken en zin in iets met chocolade. Daaruit kwam deze inspiratie voort. Lekker voor tussendoor of een teaparty🙂

Normale cakevorm.

Bereidingswijze:
– 20 gewassen en ontpitte kersen in 2 gesneden
– 175 g gesmolten boter
– 125 g kristalsuiker
– snuifje zout
– 3 eieren
– 250 g zelfrijzende bloem
– 2 x 1 handsvol minichocoladenopjes
– 30 g cacaopoeder

Verwarm de oven op 180°C voor.
Meng de bloem, suiker, eieren, het snuifje zout en gesmolten boter goed. Voeg het cacaopoeder toe en de chocoladenopjes. Voeg als laatste de kersen toe. Meng nog eens goed en doe in de bakvorm.

Bak gedurende 60 min op 180°c hetelucht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: