Het commissariaat is momenteel in volle productie en biedt dan ook zowat dagelijks verse producten aan. Alles verwerken is dus de boodschap en in een koude schotel lukt dat wel aardig:)
Dit recept is voor 2 personen.
Bereidingswijze:
– 2 hardgekookte eieren
– 2 tomaten
– 1 kerstomaatje
– 190g tonijn
– 2 sneetjes vleesbrood
– kappertjes
– olijfjes
– half zongedroogde tomaten
– sla voor 2 personen
Begin met de sla te verdelen over de twee borden. Schik in het midden van elk bord de helft van de tonijn. Snij het kerstomaatje in twee en leg de helft op de tonijn. Bestrooi de sla met wat kappertjes.
Snij de tomaten in 4 en schik op het bord. Snij een sneetje vleesbrood in twee, rol op en snij nogmaals doormidden. Leg daarna tussen de tomatenpartjes. Herhaal voor het andere bord.
Snij de eieren in 8 en leg dit tussen de tomatenpartjes en het vleesbrood.
Snij de olfijfjes en de zongedroogde tomaatjes in de helft en schik rond de tonijn.
Dit kan worden geserveerd met een dressing op basis van balsamicoazijn, waarover later meer details.
Smakelijk!