Vinaigrette met Balsamicoazijn


Lekker voor op een slaatje!

Bereidingswijze:
– balsamico-azijn
– een ajuintje
– peper
– olijfolie

Versnipper de ajuin. Neem 1 deel azijn en 2 delen olie. Voeg wat peper toe en meng goed.

That’s it, simpel en lekker :)  zoals jullie me kennen!

2 responses to this post.

  1. Posted by fien on 12 augustus 2010 at 19:08

    hoeveel delen van azijn en hoeveel van de olie-schrijffoutje?

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: