Vinaigrette met Balsamicoazijn


Lekker voor op een slaatje!

Bereidingswijze:
– balsamico-azijn
– een ajuintje
– peper
– olijfolie

Versnipper de ajuin. Neem 1 deel azijn en 2 delen olie. Voeg wat peper toe en meng goed.

That’s it, simpel en lekker 🙂  zoals jullie me kennen!

Advertenties

2 responses to this post.

  1. Posted by fien on 12 augustus 2010 at 19:08

    hoeveel delen van azijn en hoeveel van de olie-schrijffoutje?

    Beantwoorden

Laat een reactie achter op Leen Reactie annuleren

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: