Koude Boontjes met patat en vinaigrette van frambozenazijn


Koude boontjes smaken wel eens, ditmaal met een koud patatje ertussen en een andere soort azijn dan gewoonlijk.

Dit recept is voor 2 personen.

Bereidingswijze:
– boontjes voor 2 personen
– 2 middelgrote patatjes
– de helft van een grote ajuin
– peper&zout
– nootmuskaat
– frambozenazijn
– arachide-olie of olijfolie

Kook of stoom de boontjes gaar en laat ze afkoelen.
Kook de patatjes gaar, laat ze ook afkoelen en snij ze daarna in blokjes.
Versnipper de ajuin.

Doe 1 eetlepel azijn in een kom en voeg er 2 eetlepels olie bij. Breng op smaak met peper&zout en nootmuskaat. Voeg de gesnipperde ajuin, de boontjes en de patatblokjes toe en meng alles goed.

Voeg indien nodig nogmaals 1 el azijn en 2 el olie toe tot er genoeg vinaigrette is volgens jouw smaak.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: