Een kleurig aperitiefglaasje, mooi om te serveren en lekker!
Dit recept is voor ongeveer 8 glaasjes.
Bereidingswijze:
– 4 sneetjes gandaham
– 4 el room
– een halve broccoli
– peper&zout
– 0,5 l groentbouillon
Gebruik van de broccoli enkel de roosjes en laat deze gedurende ongeveer 10 min garen in de groentebouillon. Breng daarvoor uiteraard eerst de groentebouillon aan de kook.
Giet daarna af en voeg de room en peper&zout toe tot het de gewenste smaak heeft. Mix het geheel en breng over in aperitiefglaasjes met behulp van een spuitzak.
Snij de gandaham in reepjes en prik er een tandenstoker door (accordeonsgewijs). Leg dit spiesje op het glaasje en serveer.
Smakelijk.
Posted by Caroline Brouwer on 23 oktober 2010 at 10:24
Het ziet er prachtig uit! En smaakte vast ook erg lekker 🙂
Posted by vermeire martin on 2 januari 2012 at 17:22
Heb dit als hapje gemaakt op oudjaars avond,en het viel bij iedereen heel goed mee,zelfs bij degene die niet echt zot zijn van broccoli
Posted by Leen on 8 januari 2012 at 15:16
super! blij dat het gesmaakt heeft 🙂
Posted by evy de ruysscher on 13 december 2012 at 13:49
moet je dit warm serveren of kan het ook koud.
Posted by Leen on 14 december 2012 at 00:12
Wij serveerden het koud