Broccolimousse met een spiesje van Gandaham


Een kleurig aperitiefglaasje, mooi om te serveren en lekker!

Dit recept is voor ongeveer 8 glaasjes.

Bereidingswijze:
– 4 sneetjes gandaham
– 4 el room
– een halve broccoli
– peper&zout
– 0,5 l groentbouillon

Gebruik van de broccoli enkel de roosjes en laat deze gedurende ongeveer 10 min garen in de groentebouillon. Breng daarvoor uiteraard eerst de groentebouillon aan de kook.
Giet daarna af en voeg de room en peper&zout toe tot het de gewenste smaak heeft. Mix het geheel en breng over in aperitiefglaasjes met behulp van een spuitzak.
Snij de gandaham in reepjes en prik er een tandenstoker door (accordeonsgewijs). Leg dit spiesje op het glaasje en serveer.

Smakelijk.

5 responses to this post.

  1. Het ziet er prachtig uit! En smaakte vast ook erg lekker🙂

    Beantwoorden

  2. Posted by vermeire martin on 2 januari 2012 at 17:22

    Heb dit als hapje gemaakt op oudjaars avond,en het viel bij iedereen heel goed mee,zelfs bij degene die niet echt zot zijn van broccoli

    Beantwoorden

  3. Posted by evy de ruysscher on 13 december 2012 at 13:49

    moet je dit warm serveren of kan het ook koud.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: