Boontjes uit de oven


Tijd om de boontjes die in de vriezer zaten uit te halen en er eens ander concept mee uit te proberen. Commentaar was dat het nog lekker knapperige boontjes met veel smaak waren geworden (en dit voor diepvriesboontjes :)).

Dit recept is voor 2 personen.

Bereidingswijze:
– boontjes voor 2 personen
– bicarbonaat
– 2 teentjes look
– olijfolie
– peper&zout

Kook de boontjes gaar in water met 2 theelepels bicarbonaat. Als ze gaar zijn, laat je ze even schrikken onder koud water zodat ze zeker hun mooie kleur behouden.
Neem een ovenschaal, verspreid de boontjes over de schaal. Plet de knoflook en meng onder de boontjes samen met een scheutje olijfolie. Breng op smaak met peper en zout.
Plaats de schaal gedurende 20 à 25 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C.

Smakelijk!

One response to this post.

  1. Lekker, hoor. Ik heb de diepvries ook vol met boontjes. Een goed idee dus….

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: