Foodblog Event Maart 2011


Met dit receptje neem ik deel aan het Foodblog Event Maart 2011. Eigenlijk moest ik op dat moment enkele restjes van een etentje verwerken en dat lukt natuurlijk goed met een slaatje.

Dit recept is voor 2 personen.

Bereidingswijze:
– Rucolasla
– 3 sneetjes gerookte zalm
– een aantal half zongedroogde tomaatjes
– 2 el kappertjes
– wat geraspte parmezaan
– 2 lente uitjes
– een handvol grijze garnalen
– balsamicoazijn

Snij de grote stukken fijn. Leg op een bord eerst een laagje rucola. In het midden de zalm en eromheen de zongedroogde tomaatjes. Strooi de rest van de ingredienten eromheen en verdeel over de twee borden. Besprenkel met de azijn en werk af met wat geraspte parmezaankaas.

Eenvoudig simpel en lekker!

Als voorgerecht of hoofdgerecht (grotere portie nemen).

2 responses to this post.

  1. Dat ziet er erg lekker uit zeg. Geweldig. Leuk dat je meedoet.

    groetjes en fijn weekend,
    Elisabeth

    Beantwoorden

  2. Zo, wat vroeg! Heerlijk, salades.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: