Met dit receptje neem ik deel aan het Foodblog Event Maart 2011. Eigenlijk moest ik op dat moment enkele restjes van een etentje verwerken en dat lukt natuurlijk goed met een slaatje.
Dit recept is voor 2 personen.
Bereidingswijze:
– Rucolasla
– 3 sneetjes gerookte zalm
– een aantal half zongedroogde tomaatjes
– 2 el kappertjes
– wat geraspte parmezaan
– 2 lente uitjes
– een handvol grijze garnalen
– balsamicoazijn
Snij de grote stukken fijn. Leg op een bord eerst een laagje rucola. In het midden de zalm en eromheen de zongedroogde tomaatjes. Strooi de rest van de ingredienten eromheen en verdeel over de twee borden. Besprenkel met de azijn en werk af met wat geraspte parmezaankaas.
Eenvoudig simpel en lekker!
Als voorgerecht of hoofdgerecht (grotere portie nemen).
Posted by elisabeth on 4 maart 2011 at 17:22
Dat ziet er erg lekker uit zeg. Geweldig. Leuk dat je meedoet.
groetjes en fijn weekend,
Elisabeth
Posted by Gabriella on 4 maart 2011 at 22:25
Zo, wat vroeg! Heerlijk, salades.