Tagliatelle met Spinaziecoulis en Pijnboompitten


Gisteren een lekker en snel receptje gemaakt. Handig als je zowat vooraf klaargemaakte dingetjes in de diepvriezer hebt liggen!

Dit recept is voor 2 personen.

Bereidingswijze:
– een 325 à 375 ml spinaziecoulis
– 200 g spekblokjes
– tagliatelle voor twee personen
– 4 grote soeplepels pijnboompitten
– geraspte Parmezaan

Zet water op voor de tagliatelle en doe de tagliatelle in de kom als het water kookt. Zie verpakking voor de gaartijd.

Bak de spekblokjes aan in een kom en voeg de coulis toe. Als de pasta klaar is voeg je het mengsel van de coulis en spekblokjes toe. Meng goed. Rooster de pijnboompitten in een pan.

Schep de pasta op een bord, overstrooi met pijnboompitten en de Parmezaan.

Smakelijk! Hier was de kom in elk geval leeggelepeld🙂

One response to this post.

  1. Zo dat ziet er lekker. Die spinaziecoulis lijkt me ook heerlijk.

    groetjes
    Elisabeth

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: