Gepaneerde Vis


Een lekker stukje vis af en toe kan geen kwaad. Aangezien we niet zoveel vis eten, probeer ik dit vanaf nu toch tussendoor eens te maken.

Dit recept is voor 2 personen.

Bereidingswijze:
– 2 visfilets
– paneermeel/chapelure
– 1 ei
– bloem
– peper& zout
– paprikapoeder
– nootmuskaat
– boter
– olie

Klop het ei los in een ruime kom. Doe de bloem in een ruime aparte kom. Meng het paneermeel met de verschillende kruiden.

Laat een stukje boter samen met wat olie smelten in een pan.

Haal ondertussen de vis eerst door de bloem, daarna door het ei en daarna door het op smaak gebrachte paneermeel.
Bak de visfilets langs beide kanten mooi bruin.

Serveer met bv preistoemp.

Smakelijk!

One response to this post.

  1. Vind ik super lekker, een gepaneerd stukje vis.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: