Taartje met kerstomaatjes, geitenkaas en basilicum


Kerstomaatjes in overvloed tegenwoordig, nog wat bladerdeeg in de vriezer en zin in geitenkaas zorgden voor het hierboven afgebeelde lekkere taartje als voorgerecht!

Dit recept is voor 2 personen.

Bereidingswijze:
– 2 plakken bladerdeeg
– een 10-tal kerstomaatjes
– pijnboompitten
– 4 el smeerbare geitenkaas
– gedroogde oregano
– gedroogde en verse basilicum
– peper

Rol de bladerdeegvellen uit tot ze een rechthoek vormen. Rol de randen een beetje op. Besmeer ze elk met 2 el geitenkaas en strooi er wat van de basilicum, oregano en peper over. Verspreid er daarna de door midden gesneden kerstomaatjes over uit en bestrooi met pijnboompitten.
Strooi er eventueel nog wat van de gedroogde kruiden over en zet in de oven zoals aangegeven op de verpakking van het bladerdeeg.

Garneer bij het serveren met nog enkele verse blaadjes basilicum!

Heerlijk en snel voorgerechtje, in kleinere versie kan het zelfs dienen als aperitiefhapje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: