Suiker bewaren


Laatst las ik in een magazine een handige tip om bv bruine suiker te bewaren zodat er geen klonters in komen. We hebben hier wel zoals veel mensen een zak suiker van 1 kg staan, maar zonder kids die graag pannekoeken eten (of iets anders met suiker) blijft die zak hier wel meestal een hele poos staan.

Klonters worden dan soms gevormd of soms is het een hele brok suiker.
Blijkbaar kan je een stuk schil van een sinaasappel in de zak suiker leggen en die zou het klonteren voorkomen. Let wel, enkel het oranje gedeelte van de schil.

Het proberen waard zou ik zo zeggen🙂

2 responses to this post.

  1. Ik gebruik marshmellows om de suiker goed te houden. Zeker bij basterdsuiker werkt dat goed.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: