Pikante wokschotel


Wok, dat was al weer lang geleden en smaakt ter afwisseling. Gezond, snel en een éénpansgerecht. Wat wil je nog meer.

Dit recept is voor 2 personen.

Bereidingswijze:
– 1 grote ajuin, fijngesnipperd
– Chinese noodles voor 2 personen
– 5 el diepvries of verse erwtjes
– 250 g verse sojascheuten
– 100 g gerookte spekblokjes
– 20 gekuiste scampi’s
– gembersaus
– chilisaus
– peper
– olijfolie

Gaar de noodles zoals aangegeven op de verpakking.
Bak ondertussen de spekblokjes en voeg daarna de scampi’s toe. Als de scampi’s kleuren haal je het spek en de scampi’s uit de wok.
Doe wat olie in de wok en bak de ajuin glazig. Voeg de sojascheuten toe en roerbak tot de scheuten gaar zijn. Voeg de erwtjes toe en roer nog even om.
Neem de scampi’s en het spek en voeg ze toe. Breng op smaak met ongeveer 3 el gembersaus, chilisaus en peper.

Lekker, maar pikant!
Ondanks de waarschuwing nam meneer Allegaartje toch een grote hap waarbij de stoom bijna uit zijn oren kwam🙂 Maar al bij al was het toch lekker hehe.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: