Aardappelen koken op efficiënte wijze


We koken allemaal wel eens een aardappel, vroeger bijna elke dag. Nu wordt dit vaker eens afgewisseld met rijst of pasta.

Zorg er steeds voor dat je van bij het begin een deksel op je kom plaatst, zo zal het water 3 maal zo snel koken dan wanneer je geen deksel op je kom plaatst.
Dompel je aardappelen niet helemaal onder, maar dompel ze maar half onder:
– besparing van water
– besparing op gas/elektriciteit

Tot zo ver deze nuttige en besparende tip🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: