Wraps! Dat is iets dat ook wel altijd lekker is en weinig moeite kost.
Dit receptje is voor ons voor herhaling vatbaar.
Dit recept is voor 2 personen.
Bereidingswijze:
– 6 wraps
– 1 stronk witloof
– 1 groene paprika
– 1 gele paprika
– 1 rode paprika
– 100 g spekblokjes
– 250 g Breydelham
– 250 g geitenkaas die je in blokjes kan snijden
– vloeibare honing
Snij het witloof en de paprika’s in blokjes. Snij ook de ham en de geitenkaas in kleinere stukjes.
Bak het spek en de ham even aan, voeg daarna het witloof en de paprika’s toe en laat even aanstoven tot het halfgaar is (maar toch nog knapperig). Niet onder deksel, anders kan het vocht niet verdampen.
Neem een wrap en beleg deze met het vlees-/groentemengsel, doe er wat blokjes geitenkaas overheen en vloeibare honing.
Rol de wrap op en smakelijk!