Pizza met Peer en Brie


Met dit voorgerecht scoor je wel zeker, ook kwa verrassende blikken van je gasten.

Dit recept is voor 4 personen.

Bereidingswijze:
– 1 pizzadeeg
– 2 peren
– 250 g brie
– olijfolie
– tijm (gedroogd)

Smeer de pizzabodem in met wat olijfolie. Snij de peer in schijven (zodat je mooie rondje krijgt), laat de schil aan de peer. Snij de kaas in blokjes.
Beleg de pizza met de peer en daarover de kaas.
Bestrooi met veel tijm

Zet de pizza gedurende 14 min in een voorverwarmde oven van 220 °C.

Laat maar weten wat jullie ervan vinden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: