Kalfslapje met Italiaanse Ham


Dit recept is voor 4 personen.

Bereidingswijze:
– 4 dunne kalfslapjes
– oregano, basilicum
– 4 dunne sneetjes Italiaanse ham
– 1 dl droge witte wijn
– olijfolie
– 1 el bloem
– 1 gesnipperde ajuin
– peper&zout

Leg de sneden Italiaanse ham mooi open en leg op elk sneetje een kalfslapje. bestrooi de kalfslapjes rijkelijk met de oregano en basilicum. Rol mooi op en rol even door de bloem, hou vast met een tandenstoker.

Doe de olie in een pan en bak de kalfslapjes mooi aan. Voeg de ajuin toe. Als deze laatste wat is aangebakken, kan je de witte wijn toevoegen. Breng op smaak met peper en zou en laat gedurende een 5 min sudderen op een zacht vuurtje onder deksel. Haal het vlees uit de pan en voeg 3 el water toe. Laat even sudderen en het sausje voor bij het vlees is klaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: