Aperitief is altijd leuk, maar vooral om de hapjes die we dan kunnen smullen vind ik dan.
Dit aperitiefhapjes is makkelijk te maken en kan je ook vooraf maken.
De vulling kan je kiezen naargelang je eigen smaak. Je kan er zowat alles instoppen.
Dit recept is voor ongeveer 15 wafeltjes.
Bereidingswijze:
– 2 pakjes kant en klaar bladerdeeg
– 1 potje rode pest of gerookte zalm of kruidenkaas
– boter
Rol 1 plak bladerdeeg open en bestrijk het met de pesto.
Leg het andere plak bladerdeeg erover en snij vierkantjes uit van ongeveer 3*3 of 4*4 cm.
Laat je wafelijzer opwarmen en start voor je eerst wafel met wat boter op het wafelijzer. Leg 4 vierkantjes bladerdeeg in het wafelijzer en bakken maar!
Je kan alle wafeltjes vooraf al bakken. Indien je ze nog warm wenst te serveren, bak je ze best de moment zelf.
Bakken en smullen maar!
Posted by Kim on 3 november 2013 at 14:53
Wat een geniaal idee. Ik ga het gauw eens proberen. Hoe lang bak je ze ongeveer?
Posted by Leen on 3 november 2013 at 15:04
slechts een paar minuutjes is voldoende, gaat vrij snel