Bezemsteeltjes


Zeer origineel aperitiefhapje!

Dit recept is voor 2 bezemstelen.

Bereidingswijze:
– 2 zoute aperitiefstokjes
– 1 snede kaas
– 1 steeltje bieslook (in twee gesneden)

Neem de snede kaas en zijn over de lange zijde in twee.
Snij de kaas dan in reepjes, maar slechts voor iets meer dan de helft van een snede.
Wikkel rond het uiteinde van een zoutstokje en maak vast met behulp van de bieslook.

Niet teveel vooraf maken en best op een koele plaats bewaren (niet in de ijskast, anders wordt het stokje te mals).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: