Pastinaakfrietjes


Als bijgerecht of als volwaardige groenten te eten. Oogt mooi en lijken net echte frietjes!

Dit recept is voor 2 personen.

Bereidingswijze:
– 1 grote pastinaak
– olijfolie
– zout&peper
– rozemarijn
– olijfolie
– tijm

Maak de pastinaak schoon en snij zoals frietjes en stoom ze gaar (niet té gaar).
Verwarm de oven voor op 180°C.
Leg de pastinaakfrietjes op een vel bakpapier en bestrooi met alle kruiden, besprenkel daarna met de olijfolie.

Plaats in de oven tot ze er goudgeel en knapperig uitzien (ietsje langer dan 20 min ).

 

Verras je gezin met deze lekker ruikende en gezonde frietjes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: