Taart!


Deze biscuittaart is afgewerkt met slagroom en daarna bestrooid met gouden eerbare glitters en stukjes gebroken meringue.

Aan de buitenkant hangen stukjes chocolade met rice krispies. Smelt chocolade en voeg een goede hoeveelheid rice krisspies toe wanneer de chocolade gesmolten is. Strijk goed uit en laat weer opstijven. Daarna kan je het in stukjes breken.

In het midden vind je een paar ananaskersjes terug.

2 responses to this post.

  1. Posted by gerda on 23 februari 2016 at 20:04

    daar had ik ook wel willen van proeven!

    Beantwoorden

  2. Posted by Leen on 23 februari 2016 at 21:10

    de collega’s aten alles op🙂

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: