Pasta met scampi en saus van blauwe kaas


Ideaal om restjes te verwerken of ook gewoon om eens te maken als we eens zin hebben in wat anders! Ideetje van mezelf, het heeft gesmaakt!

Dit recept is voor 2 personen.

Bereidingswijze:
– Pasta voor 2 personen (tagliatelle)
– 16-tal scampi’s
– 10-tal zwarte olijven
– 150g blauwe schimmelkaas (in blokjes)
– 2,5dl room
– 3 sneetjes gerookte ham/pancetta
– 1 ajuintje
– olijfolie
– peper

Kook de pasta.
Fruit de ajuin in de olie en bak de ham even kort aan, bak daarna de scampi’s in een pan.
Doe de room in de pan. Verwarm op een zacht vuur en voeg dan de blauwe schimmelkaas toe en laat deze rustig smelten. Breng op smaak met wat peper.

Snij de olijven in stukjes.

Meng dan alle ingrediënten, maar hou enkele scampi’s apart voor de garnering.

Laat het smaken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: